HTML

CSCS kártyához teszt kérdések és válaszok magyarul

Ahhoz, hogy Angliában bármilyen építkezésen dolgozhass, szükség van a CSCS kártya megszerzéséhez. A kártya kiváltásának egyik előfeltétele a sikeres Health, Safety and Environment teszt, azaz a munkavédelmi vizsga. Ehhez találsz itt segítséget.

Friss topikok

Címkék

angol (1) cscs (2) kártya (2) magyar (1) vizsga (2) Címkefelhő

Archívum

CSCS vizsgához kérdések és válaszok magyarul

2013.08.13. 17:01 praudi

A CSCS kártya megszerzéséhez szükséges munkavédelmi vizsgán van lehetőség "voice-over-hungarian", azaz magyar hangalámondást kérni, de leírva sehol sincsenek magyarul a kérdések és válaszok. Letölteni nem lehet a tesztsort, ráadásul mindig vannak benne újak is. A vizsgához viszont mindenképpen ajánlatos, mert különben szinte garantált a bukás, ismételni pedig csak 4 nap múlva lehetséges.

Ha érdekel egy jó megoldás, ami tartalmazza a magyar kérdéseket és válaszokat leírva (!), jelölve a helyes megoldással, illetve aminek a szállítására nem kell várni napokat vagy heteket, akkor küldj egy mailt a cscskerdesek@gmail.com -ra! 

1 komment

Címkék: kártya magyar angol vizsga cscs

A bejegyzés trackback címe:

https://cscskerdesek.blog.hu/api/trackback/id/tr505459341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása